Flyttfirma Stockholm

Din pålitliga flyttfirma!
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Så flyttar man specialföremål – En guide

Insikten av att en del av dina föremål är för stora för att passa in i lådor eller alltför ömtåliga för att transporteras normalt, kan skapa panik när du packar ned för din flyttdag. Pianon, målningar, arkadspel, samlarföremål och andra föremål kräver extra försiktig hantering när du flyttar, eftersom dessa föremål är värdefulla, ömtåliga och ibland oersättliga.

För att säkerställa att dessa specialföremål hanteras med tillräcklig omsorg, bör du inte försöka transportera dem själv, eftersom du kanske inte är medveten om de åtgärder och försiktighetsmått som är nödvändiga när du flyttar dem. Det är en bra idé att anlita en rekommenderad flyttfirma i Stockholm med kunskap och erfarenhet att flytta dessa typer av objekt. En professionell flyttfirma är också mer benägna att ha de resurser som krävs för att säkert flytta dessa tillhörigheter.

Här är några saker du bör veta om att flytta speciella föremål

en guide till att flytta specialföremål

  • Vissa ömtåliga föremål är alltför skrymmande för att passa i lådor och kräver extra emballage och stoppning för att hindra dem från att skadas. Ett proffs kan packa dessa föremål eller ge råd för att säkerställa att de är redo att flyttas på ett säkert sätt.

    • Skrymmande eller tafatt formade föremål kan kräva extra utrustning som skall transporteras om fysisk arbetskraft är inte tillräcklig. Stöta i eller att släppa ett objekt kan resultera i att flisor flyger av, eller att de bryts, eller andra skador. Den bästa lösningen är att anlita en professionell flyttfirma med rätt typ av utrustning för att transportera dessa föremål.

    • Målningar och elektronisk utrustning kan vara känslig för klimatförhållandena och kräver särskild isolering när de packas och flyttas. En professionell flyttfirma vet hur sådana föremål skall transporteras och kan hjälpa dig att packa dem korrekt så att de kan flyttas säkert.

    • En hel del av din ångest kan försvinna om du visste att dina föremål skulle täckas av en försäkringen i händelsen av en oförutsedd händelse. Flyttförsäkring täcker inte föremål förpackade av ägaren, så det rekommenderas att låta flyttfirma packa ömtåliga saker. Medan vissa artiklar är oersättlig, skadar det inte att ha den extra sinnesfriden som kommer med du vet du kommer att kompenseras om något skulle skadas.

Att flytta kan vara en stressig upplevelse

Att flytta kan vara stressande om man inte är tillräckligt förberedd, och att behöva byta föremål som skadats under flytten är en extra påfrestning och kostnad. Att anlita en professionell flyttfirma i Stockholm är ett bra sätt att säkerställa att din flytt går smidigt och att alla dina värdefulla ägodelar anländer till ditt nya hem i ett stycke.